Translate

середа, 8 травня 2019 р.

Ось вам і Порошенко ...




👍💖💫
Дякуємо Вам, пане Президенте!!!
Справжній Президент своєї країни. Хоча міг ці мільйони витратити на власних дітей чи відпочинок. А декілька мільйонів шарикових голосують не за того, хто за власні кошти їх захистив, а за тих, хто все це вкрав та розпродав.
МО подтвердило, что ПВО вокруг Киева переоборудовали за счет Рошен. А что переоборудует Квартал-95?
Міністр оборони України Степан Полторак підтвердив, що систему протиповітряної оборони навколо Києва переобладнали за кошти компанії Рошен. Про це він сказав в інтерв’ю Обозревателю, відповідаючи на відповідне запитання.
“Це правда. Була допомога від компанії Рошен на переобладнання, ремонт комплексів протиповітряної оборони”, – заявив Полторак.
За його словами, свого часу Україна мала три кільця протиповітряної оборони, проте багато обладнання відтоді було розпродано (пан Гриценко і Ко?).
МО подтвердило, что ПВО вокруг Киева переоборудовали за счет Рошен. А что переоборудует Квартал-95?” Був період, коли стратеги думали, що немає ніякої загрози – і зброю було продано або знищено, хоча, до речі, вона не була старою. Наприклад, 300-й комплекс стоїть на озброєнні більшості військових частин ППО РФ”, – зазначив міністр.
Він також додав, що на сьогодні Міноборони необхідно зосередити свою увагу на декількох напрямках: “створення комплексів ППО, систем залпового вогню, артилерійських систем, сучасних протитанкових засобів, засобів радіоелектронної боротьби”.
“Всі ці компоненти забезпечують успіх у веденні бойових дій”, – підкреслив Полторак.





:
135 queries in 0,848 seconds.



https://ukrmir.info/mo-podtverdilo-chto-pvo-vokrug-kieva-pereoborudovali-za-schet-roshen-a-chto-pereoboruduet-kvartal-95/?utm_source=push-world&utm_medium=push&utm_campaign=

Немає коментарів:

Дописати коментар