Translate

пʼятниця, 4 березня 2022 р.

Слава ЗСУ! Слава Українцям! - Смерть російським окупантам. Амінь.

 УВАГА !!!  📌

Створено центр інформаційного спротиву. Є зв'язки з іноземними та українськими ЗМІ. Практично всі засоби масової інформації мають зв'язок з нами. 

⚠️Що дуже важливо і потрібно зараз для інформаційного спротиву?

❗️Фіксуйте результати обстрілів окупантами житлового сектору.

На відео говоріть місце, дату, час і коли був обстріл.

І викладайте в чат.

Не викладайте результати обстрілів інфраструктурних об'єктів!

❗️ У кого є можливість записати коротке відеозвернення будь-якого українського священика з будь-якого села або міста, не патріархів, не єпіскопів, а звичайного священика до священиків з Росії, російською мовою. Батюшка з українського села чи міста звертається до батюшки з росії про те, що з нами, українціями Бог і з нами правда! Що наші захисники захищають свою землю.

Бийте у дзвони, закликайте зупинити війну! Закликайте російських матерів телефонувати своїм синам-військовим та повертати їх додому!


❗️Також, якщо хтось хоче взяти участь у флешмобі і записати своїх дітей із зверненням до Байдена, прем'єр-міністра Британії, Королеви, к західним політикам з короткою фразою "Врятуйте Україну, путін вбиває нас!" - записуйте і викладайте в наш чат - https://t.me/lugaflood.  Або публікуйте в своїх соцмережах і надсилайте нам посилання з детальним описом до https://t.me/lugaflood. 

Це дуже важливо!

Доєднуйтесь!

❗️НЕ СИДІТЬ, НЕ ЧЕКАЙТЕ, ЗРОБІТЬ СВІЙ ВНЕСОК В ПЕРЕМОГУ


Прошу про поширення!

Немає коментарів:

Дописати коментар