Translate

вівторок, 22 вересня 2020 р.

9- А, 9- Б ! Односкладні речення : робота з текстом- інтерв'ю. Завдання виконати на 29 вересня 2020 року. Готуймося до діагностичної роботи у цей день !

 У запропонованому нижче інтерв’ю з сайту «Газети по-українськи»

підкресліть однією лінією прості односкладні речення, визначіть їх тип. Також знайдіть неповні,підкресліть двома лініями. Прокоментуйте свій вибір.

Шеф-кухар Резо Теймуразов 20 років працював в кращих ресторанах Грузії. Півтора роки тому переїхав до Вінниці. За цей час з його допомогою у місті відкрили два ресторани - "Батискаф" та "Georgian Factory".

Чому обрав для життя Вінницю, чим вразила місцева кухня та яким бачить майбутнє України Резо Теймуразов розповідає Gazeta.ua

- Я родом із Тбілісі, але до переїзду в Україну жив у Москві. Там познайомився з дружиною Таїсією. Вона прийшла працювати адміністратором у ресторан, де був шеф-кухарем, - розповідає Резо Теймуразов. - Таїса народилася у Вінниці. За певними життєвими обставинами мусила повернутися у рідне місто. Я без вагань поїхав за нею.

Рідні спочатку були проти через те, що віддалявся від них. Але зараз усе владналося. Один чи два рази на рік їжджу додому у Грузію. Не вистачає грузинських продуктів, грузинських гір та грузинської душі. Все інше знайшов у Вінниці.

Як стали кухарем?

В дитинстві тато з мамою весь час працювали. Коли приходив зі школи намагався сам щось приготувати. Починав із простого - смажив яєчню чи картоплю. Це дуже подобалося. Мабуть якась частинка дісталася від тата. Він дуже смачно готує страви грузинської національної кухні - хінкалі, хачапурі.



https://gazeta.ua/articles/migrants/_gruzinskij-

shefkuhar-rozpoviv-yak-mayut-zminitisya-ukrayinski-restorani/871748

Немає коментарів:

Дописати коментар