Translate

субота, 12 грудня 2015 р.

Як стати студентом університету в США

Освітній проект EDUSTEPS запрошує на безкоштовний семінар, в ході якого відвідувачі дізнаються, як вступити до університетів США на перший курс без додаткового року підготовки.

Під час семінару, будуть презентовані спеціальні пропозиції для випускників 11-х класівсередніх шкіл України від державних університетів США.

Семінар буде корисний випускникам шкіл та їх батькам, які зацікавлені у вступі до державних університетів США та отриманні престижної американської вищої освіти.

Під час семінару учасники дізнаються про те,...
як правильно вибрати спеціальність та програму навчання і які спеціальності є найбільш затребуваними на ринку праці Сполучених Штатів.

Фахівці EDUSTEPS розкажуть про підготовку за спеціальностями STEM (наука, технологія, математика і машинобудування) і про те, чому американські університети зацікавлені в залученні студентів з України.

Також буде проведено огляд провідних державних університетів США.

На семінарі будуть представлені три основні шляхи вступу до шести державних університетів США, що спеціально розроблені для іноземних студентів. Поступити в ці американські університети на програму бакалавра студенти з України можуть відразу ж на перший курс, без додаткового року підготовки.

У перший рік навчання, залежно від академічного рівня студента, студенти зможуть добрати додаткові предмети, що допоможе зрівнятися з американськими студентами і на другому році навчання перейти на обрану спеціальність.

Університети пропонують абітурієнтам з України кілька способів вступу на перший курс для отримання ступеня бакалавра. Найбільш бажаний спосіб вступу залежить від освітньої підготовки, рівня володіння англійською мовою та особистих уподобань.
СПЕЦІАЛЬНА ПРОПОЗИЦІЯ ВІД EDUSTEPS
У партнерстві з університетами США, EDUSTEPS пропонує безкоштовне зарахування, супровід аплікаційної форми та оформлення документів на отримання візи до таких університетів:
Дата проведення семінару: 25 листопада 2015 року, 19:00;
Місце проведення: Smartville, Київ, бульвар Шевченка 36-А, 3 поверх;
Умови участі: безкоштовно, за умови реєстрації.

Немає коментарів:

Дописати коментар