Translate

четвер, 25 лютого 2016 р.

Вивчаємо великі та малі літери української абетки. Проект "Розвиток дитини" створено командою сайту Освіта.ua у 2015 році. На сайті розміщуються інформаційні матеріали та статті для батьків, а також творчі розвиваючі завдання для дітей різного віку.

                                                                 
Вивчаємо великі та малі літери української абетки
                                                  
Комплект практичних завдань, що  познайомить  малюків із  великими та малими літерами  .    http://osvita.ua/school/50429/   ...

 Проект «Розвиток дитини» пропонує батькам дітей молодшого віку новий комплект практичних завдань – «Знайди до літери пару», що в ігровій формі познайомить малюків із великими та малими літерами української абетки.
У завданнях комплекту дитині пропонується власноруч (або за допомогою батьків) вирізати великі літери української абетки, що розташовані у нижній частині кожного завдання, та по черзі вклеїти кожну з них поряд із відповідною малою літерою.
Крім вивчення великих та малих літер, виконання завдань сприятиме покращенню зорової пам’яті, координації рухів та навичок дрібної моторики.
Завдяки виконанню завдань дитина навчиться впізнавати літери українського алфавіту та знатиме їх написання, що стане добрим підґрунтям для подальшого навчання письма та читання.
Кожне завдання можна роздрукувати на звичайному або кольоровому принтері та використовувати необмежену кількість разів.
Завантаження практичних завдань доступне для користувачів сайту після швидкої реєстрації.
                                             ПЕРЕГЛЯНУТИ ЗАВДАННЯ                                         

                                                    

      

Немає коментарів:

Дописати коментар